Opleiding »

Zowel voor uw nieuwe medewerkers als voor de meer ervaren medewerkers bieden wij opleidingen, cursussen en coachingstrajecten op het gebied van bijzondere wetten en horecawetgeving. Bij alle opleidingen staat de praktijk centraal.

Opleider

Onze adviseurs zijn experts op het gebied van bijzondere wetten en horecawetgeving. In hun dagelijkse praktijk ondersteunen zij gemeenten met advies en capaciteit. Deze praktijkervaringen zijn de basis van onze opleidingen. Uiteraard is de theorie belangrijk, maar de vertaling naar de praktijk is cruciaal.

De opleidingen, cursussen en coachingstrajecten zijn met name bedoeld voor gemeenteambtenaren. In overleg kunnen opleidingen en cursussen ook voor andere groepen worden samengesteld. In de opbouw van het opleidingstraject wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het kennisniveau van de cursist. Een basisopleiding is voor een ieder toegankelijk, terwijl de verdiepingscursus een basisniveau vereist van de cursist.

Werkwijze

In onze opleidingen worden theorie en praktijk afgewisseld. Aan de hand van voorbeelden, veel voorkomende werksituaties én vragen van de cursisten wordt de lesstof toegelicht. Door de praktische benadering van onze opleidingen blijft het dagelijkse werk centraal staan.

Ik wil meer weten »
 

Contact

Bureau Horeca Bijzondere Wetten
Graafsebaan 44
5384 RT Heesch
030 - 230 23 12