Over BHBW

Bureau Horeca Bijzondere Wetten is een specialistisch adviesbureau op het terrein van horeca, evenementen en detailhandel met als uitgangspunt kwaliteit op afroep.

Wij bieden onze diensten aan op de terreinen: juridische zaken, beleid, vergunningverlening, toezicht en handhaving. Wij zijn gespecialiseerd in juridische zaken aangaande de Drank- en Horecawet, APV en Bijzondere Wetten.

 

Kennis

BHBW levert voornamelijk kennis, advies en (interim)capaciteit. Wij vullen ook functies in zoals vergunningverlener, toezichthouder, adviseur (juridisch, horeca, OOV) en projectleider. We zijn sterk in het opstellen van onafhankelijke adviezen en kunnen ook veranderde wetgeving implementeren in organisaties, verwerken in processen, deze inrichten en daarbij medewerkers trainen en coachen.

 

BHBW als partner

Daarnaast kunnen opdrachtgevers met ons een contract afsluiten voor de uitvoering van de (periodieke) handhaving van de Drank- en Horecawet, zowel in bedrijven als bij evenementen. Onze producten zijn verder het uitvoeren van Bibob toetsen, quickscans, juridische helpdesk, Jong Proef onderzoek, iva (instructie verantwoord alcoholgebruik) instructie, backoffice op afroep, leeftijdsgrenzencontroles en actualisatietrajecten bestanden en vergunningen.

 

Kortom maatwerk voor onze opdrachtgevers!

 

Ik wil meer weten »
 

Contact

Bureau Horeca Bijzondere Wetten
Graafsebaan 44
5384 RT Heesch
030 - 230 23 12